Uppmuntran

Förändringsarbetet i trädgården är kantat av tvivel, ångest, väntan, besvikelse och en lång rad andra negativa känslor. Vi vill jämt blicka framåt och planera, visualisera och drömma. Att då med jämna mellanrum ryckas ur sina tankar om framtiden och tvingas uppleva verkligheten som den är här och nu kan ibland kännas lite motigt.


Kryddträdgården - Maj 2010

Vår kryddträdgårds utveckling är vi egentligen nöjda med, men ibland ter den sig lite trist - inte minst omgiven av en skräpig icke-uteplats och halvfull med icke-blommande lökväxter, som vi inte tagit itu med ännu. Vid sådana tillfällen är det bra att ha en referens till hands. En bild på samma plats från den här tiden i fjol!


Kryddträdgården - Maj 2009

En dag om förhoppningsvis inte alltför lång tid kommer vi att känna oss "färdiga" med trädgården i bemärkelsen att alla de förändringar vi planerat kommer att vara utförda. Då skall vi vara noga med att vara närvarande i nuet i trädgården. På vägen dit kommer dock nuet att stundvis vara lite upprivande och det får vi nog hantera genom att leva i en lagom blandning av framtiden och det förflutna.


Rabatten på framsidan - Maj 2010


Rabatten på framsidan - Maj 2009

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0