Köksträdgården är... klar?

Innan sommaren började kom vi överens om en rimlig ambition för vad som skulle göras klart under semestern. Det vi blev eniga om var att planerna för köksträdgården skulle fullföljas. Om ingenting annat gjordes under hela sommaren så skulle i alla fall den biten bli klar. Och det blev den! Sista fredagen på semestern. Vi är väldigt nöjda och tror knappt att det är sant.

Så här ser det ut nu.

















Och här är några bilder från arbetet. Halmbalarna köpte vi hos en lokal hästgård. Staket köpte vi färdigt i sektioner från Bauhaus. 











För att göra en gräns mellan halmgången och rabatten med hallonbuskar lade vi fiberduken över både gång och rabatt. Därefter lade vi ut en rad tegelstenar som kant. Väldigt snabbt och lätt! 

Häromdagen upptäckte förfärade att det växte upp gräs både här och där i halmgångarna. Besvikna på fiberdukens förmåga (igen) började vi fundera på åtgärder. Det visade sig dock bara vara de veteax som envist suttit kvar i halmen som nu hade börjat gro! En lättnadens suck drogs.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Hej! Jag är på g att göra gångar med halm, hur blir det när det regnar på? Och hur gör man med halmen på vintern, ligger den kvar då? Det har ju gått några år sedan inlägget skrevs, så du vet kanske hur länge det håller? mvh Rebecca

2014-05-27 @ 22:17:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0